23:29 2
Merhabalar arkadaşlar, 
beni önceden izleyenler bilir, ailecek izlediğimiz ve hoşuma giden filmlerden bahsederim. Ölüm hattı da dün havanın sıcaklığı yüzünden uyku tutmayınca televizyonun kanallarını gezinirken rastladığımız bir film.


İlk başlarda öylesine izlemeye başladık, ama sonrasında ise öyle kapılmışız ki filme, hiç ses çıkmadan pür dikkat izlemeye başladık resmen evde çıt çıkmıyordu:)

Şimdide filmin konusu hakkında ufak olarak bahsetmek istiyorum.Ölüm Hattı (film), Cellular 2004 yapımlı gerilim filmidir.Filmin konusunda, neden kaçırıldığını bilmeyen bir kadının bulduğu parçalanmış telefon kablolarını birleştirmesiyle Ryan diye bir adama ulaşması ve ondan yardım istemesi konu alınıyor. Devamı için bir tık tık

12:50 1
Bazı bloglarda görüpte çok hoşuma giden eskiyen, küçülen kıyafetlerin değerlendirmeleri bende de bir fikir oluşturdu. Oğlumun çok sevdiği bir kot pantolonun dizleri ezilmişti. Dizleri kötü durduğu için bende giydirmek istemiyordum ama o sürekli giymek istiyordu, bende dizlerini eğlenceli birşeyler yapıp hem göze hitap etmesini hemi de ilk defa birşeyi atmadan önce bir başka şekilde değerlendirip bir müddet daha kullanılmasını istedim.

Veeee bu şekilde bir şey ortaya çıktı bence ilk çalışmama göre güzel bir şey ortaya çıktı. Bakalım sizler beğenecek misiniz :))



Devamı için buyrun bloğuma

MARI themes

Blogger tarafından desteklenmektedir.