Bu teklifi değerlendirmeye var mısınız?

Bumerang’dan “İkili Kazanç Sistemi” ile 100 TL Kazan!


Bumerang’dan blog yazarlarının kazancını artıracak yepyeni bir kampanya!
“İkili Kazanç Sistemi”
Bumerang’a arkadaşını üye yap, hem sen kazan hem arkadaşın 20 tl kazansın!Platin” üyemiz isen ve Bumerang’a üye olabilecek web sitesi ya da blogu olan bir arkadaşın varsa şanslısın! Bumerang hesabında sana özel hazırlanmış promosyon kodunu arkadaşınla paylaş, davet ettiğin arkadaşın zaman kaybetmeden vereceğin kodla üye olsun.
Bumerang’a “Platin” üye olarak kayıt olan ilk arkadaşın Bumerang tekliflerini başarıyla yayınladıktan hemen sonra  arkadaşın ve senin bakiyene 20′şer TL yüklensin.
Her yeni arkadaş yeni bir kazanç!
Bumerang’a kayıt olan her yeni arkadaşınla birlikte 20′şer TL kazanma şansın var! Bunun için kampanya kodunu sosyal medya hesabından bol bol paylaşabilir, toplamda 5 arkadaşının Bumerang’a üye olmasını sağlayarak 100 TL kazanabilirsin.
Sosyal medya paylaşımlarında paylaş tuşlarına basarak senin için oluşturduğumuz hazır cümleyi kullanabilir ya da paylaşımlarında farklılık yaratabilir, arkadaşlarının ilgisini çekecek tweet ya da cümleler oluşturabilirsin.



Benim promosyon kodum bu, ilgilenenler için T2296564 Üye olun birlikte kazanalım..

Arkadaşın üye olurken nelere dikkat etmeli?
  • Arkadaşın Bumerang’a üye olurken senin paylaşacağın promosyon kodunu aşağıdaki üyelik ekranına doğru bir şekilde girerek üyeliğini gerçekleştirmeli.
  • 20 TL kazanabilmeniz  için arkadaşının aldığı tekliflerden en az birini yayınlaması gerekmektedir. Arkadaşın ilk teklifini yayınladığında hem sen hem de arkadaşın 20 TL kazanç elde edecek.
Dikkat! Bu kampanyamız Bumerang’a ilk defa üye olacak siteler için geçerlidir. Haksız kazanç elde etmeye yönelik davranışlar üyelik iptaline neden olacaktır.