Selen-Serkan Pizza :)

Haftasonunu evde geçirdim.Eşim de çalışmıyordu ve çok keyifli bir tatil oldu.Bir ara canımız sıkıldı tabi, alışık değiliz evde oturmaya :) Düşündük düşündük bir pizza yapalım ve sinema kuşağı başlatalım dedik.İnstagramda da resimleri paylaşmıştım.Tarifini isteyenler oldu,o yüzden şimdi size meşhur pizzamızın tarifini vereceğim :)

MALZEMELER
Hamuru için;

- 1,5 su bardağı ılık su
- 1 tatlı kaşığı kuru maya (tepeleme)
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 5 yemek kaşığı zeytin yağ
- 5 su bardağı un

Hamur üzerine sürülecek sos için;

- 4 ya da 5 adet domates rendesi
- 1 adet soğan
- 8 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığından biraz az tereyağ
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı çeşni
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 2 tane küp şeker
- 3 adet defne yaprağı
- 2 yemek kaşığı (tepeleme) rendelenmiş parmesan

Üst malzemeleri;

- İsteğe göre; salam, sosis, beyaz peynir, domates, kaşar, mısır, zeytin

Yapılışı için TIK TIK...:)

Hürriyet; gündeme dair cesur bir projeyle karşımızda. TBWA\ISTANBUL'un hazırladığı proje kısa zamanda oldukça ses getirdi. Din, dil, ırk, cinsiyet ayırt etmeden bireysel özgürlükleri konu alan projenin amacı Türkiye'nin dört bir yanından insanların hürriyetlerini dile getirmeleri ve seslerini duyurmaları...

Bu proje katılımcıların kendi hürriyetlerini anlatmaları için tasarlandı, katılımcılar videolarını oluştururken ilham versin diye de bir film hazırlandı.


Hürriyet, herkesi kendi hürriyet cümlelerini yazmaya ve hürriyet şarkılarını yaratmaya davet etti. Kullanıcılar içinde kendi fotoğraflarının da olduğu hürriyet filmleri yaratabiliyor ve bu filmleri sosyal medyada dilediğince paylaşabiliyor. Ayrıca seçtikleri mesaj ve fotoğraflarından oluşan bannerı hurriyet.com.tr sayfalarında yayınlanıyor. Kısaca proje tamamıyle interaktif bir proje olarak kurgulandı. www.hurriyetbenim.com üzerinden ilham verici videoyu seyredebilir, kendi video ve bannerınızı yaratabilirsiniz.

"Hürriyet Benim" filmi, daha TV’ye çıkmadan viral olarak sosyal medyada gösterildi ve çok kısa sürede yayılarak; sosyal medyada konuşulmaya ve paylaşılmaya başlandı. Kullanıcıların katkılarıyla yapılan klipleri Twitter'dan #hürriyetbenim hashtag'iyle takip edebilirsiniz.

Ben de kendi videomu oluşturdum ve benim için hürriyetin ne demek olduğunu anlattım. İzlemek için;


Bir boomads advertorial içeriğidir.

Bu ara çok tarif yazdım ama, denediğim herşeyi sizinle paylaşmak hoşuma gidiyor.Belki eksik kaldığım yerler olur biri tamamlar diyorum :)

Geçen gün aşure yapmıştım.Akrabalarda geldi haliyle.Sadece aşure verilmez tabi, ne yapayım derken labneli poğaça aklıma geldi.O kadar basit ve hızlı olan bir tarif daha yok sanırım.

Geçelim tarife :)

Malzemeler

- 250 gr. tereyağ ( eritilmiş )
- 1 paket labne peyniri
- 1 paket kabartma tozu
- 4 su bardağına yakın un
- 1 çay kaşığı tuz

İç Malzeme

İçi için farklı malzemeler kullanabilirsiniz.Bu poğaça için en yakışanı;

-Zeytin ezmesi
-Patates püresi
-Beyaz peynir (sade)

Yapılışı öğrenmek için TIK TIK

Çamaşır makinesinin bitmesini beklemek, asmak, kurumasını beklemek, hepsini teker teker geri toplamak.. Hiçbirimizin böyle bir zamanı yok. Hele ki sizden ilgi bekleyen, birlikte oyun oynamak isteyen, ödevlerine yardım etmeniz gereken çocuklarınız varsa...



İşte tam da bu yüzden artık Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi var.


Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi çamaşırlarınızı kesintisiz yıkayıp kurutuyor, çamaşıra ayırdığınız zaman çocuklarınıza ve size kalıyor.




Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin en çarpıcı özelliklerinden biri 29 dakika hızlı Yıka & Kurut programı. Bu Türkiye’deki en hızlı yıkama kurutma özelliği. Diyelim ki çocuğunuz sabah kahvaltıda önlüğünü lekeledi. O daha kahvaltısını bitirmeden önlüğü yıkanmış ve kurutulmuş şekilde hazır. Büyük kolaylık!


Çamaşır yıkarken gereğinden fazla deterjan kullanmak alerjiye neden olabilir. Cildi hassas, kolay alerji olan bir çocuğunuz varsa, özellikle dikkat etmeniz gerekir. Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi bu konuda da yardımcınız oluyor. Yük ve Deterjan Sensörü özelliğini seçip çamaşırlarınızı makineye yerleştirdiğinizde, makine otomatik olarak çamaşır miktarını algılıyor. İdeal yıkama için gerekli program süresi, enerji ve su ihtiyacını ayarlıyor ve gerekli deterjan miktarını öneriyor. Bu fazla deterjan kullanımı engelliyor. Üstelik gereksiz su ve elektrik kullanımını da önleyerek tasarruf yapmanıza yardımcı oluyor.

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin birbirinden “akıllı” ve “tasarruflu” özelliklerini ayrıntılı incelemek için tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.


                                  .


Tasarruf demişken, zaten A+++ yıkama performansına sahip olan Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin ekstra tasarruf sağlayan bir özelliği daha var: EcoTime. Bu özelliği kullandığınızda, makineniz elektriğin ucuz olduğu saatlerde çalışıyor. Bu tasarruf, doğrudan elektrik faturanıza düşüş olarak yansıyor.

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi’ni detaylı incelemek, hatta ücretsiz kargo ve montaj fırsatıyla şimdi satın almak isterseniz şu linki ziyaret edebilirsiniz: http://bit.ly/1bTQAuc



Bir bumads advertorial içeriğidir.

Bumerang’dan “İkili Kazanç Sistemi” ile 100 TL Kazan!


Bumerang’dan blog yazarlarının kazancını artıracak yepyeni bir kampanya!
“İkili Kazanç Sistemi”
Bumerang’a arkadaşını üye yap, hem sen kazan hem arkadaşın 20 tl kazansın!Platin” üyemiz isen ve Bumerang’a üye olabilecek web sitesi ya da blogu olan bir arkadaşın varsa şanslısın! Bumerang hesabında sana özel hazırlanmış promosyon kodunu arkadaşınla paylaş, davet ettiğin arkadaşın zaman kaybetmeden vereceğin kodla üye olsun.
Bumerang’a “Platin” üye olarak kayıt olan ilk arkadaşın Bumerang tekliflerini başarıyla yayınladıktan hemen sonra  arkadaşın ve senin bakiyene 20′şer TL yüklensin.
Her yeni arkadaş yeni bir kazanç!
Bumerang’a kayıt olan her yeni arkadaşınla birlikte 20′şer TL kazanma şansın var! Bunun için kampanya kodunu sosyal medya hesabından bol bol paylaşabilir, toplamda 5 arkadaşının Bumerang’a üye olmasını sağlayarak 100 TL kazanabilirsin.
Sosyal medya paylaşımlarında paylaş tuşlarına basarak senin için oluşturduğumuz hazır cümleyi kullanabilir ya da paylaşımlarında farklılık yaratabilir, arkadaşlarının ilgisini çekecek tweet ya da cümleler oluşturabilirsin.



Benim promosyon kodum bu, ilgilenenler için T2296564 Üye olun birlikte kazanalım..

Arkadaşın üye olurken nelere dikkat etmeli?
  • Arkadaşın Bumerang’a üye olurken senin paylaşacağın promosyon kodunu aşağıdaki üyelik ekranına doğru bir şekilde girerek üyeliğini gerçekleştirmeli.
  • 20 TL kazanabilmeniz  için arkadaşının aldığı tekliflerden en az birini yayınlaması gerekmektedir. Arkadaşın ilk teklifini yayınladığında hem sen hem de arkadaşın 20 TL kazanç elde edecek.
Dikkat! Bu kampanyamız Bumerang’a ilk defa üye olacak siteler için geçerlidir. Haksız kazanç elde etmeye yönelik davranışlar üyelik iptaline neden olacaktır.

MARI themes

Blogger tarafından desteklenmektedir.