Sende Katıl.....Anne ve Çocuk Blogları birleşiyor,kaynaşıyor..........





Bir etkinlik başlatmak istiyorum sevgili bloggerlar,
Bu etkinliği başlatma isteğimde şuradan doğdu.
Blog hayatına önce okuyarak başladım uzun sürede okudum,sonra Sevgi'nin  (Diloş'un Ayak İzleri) teşvikleri ve yardımları sayesinde bloğumu oluşturdum.İlk başlar yardım alarak gitsemde zamanla blogger'ın kolay kullanılırlığı ve yeni kumanda paneli netteki yeni uğraşım oldu.Sonrasında bloğum bir başka Sevgi (Değmesin Yağlı Boya) ile daha güzelleşti anlamlandı.Şüphesiz ki bloğumu en anlamlı hale getiren kızımla yaşadığım deneyimler anılar ve paha biçilemez anlar.
Ben kategorileştirirsek eğer "Anne-Çocuk" bloğu sınıfına daha yakınım,hayata dair herşeyi paylaşıyorum belki ama amacım kızıma ileride okuyacağı elektronik bir günlük verebilmek..
Benim gibi olan daha çok anneyle tanışmak,deneyimlerimizi paylaşmak,daha deneyimli olanlardan ders almak vs gibi bir sürü yan amacım var aslında blog yazarken.
Daha önce gerek blog olarak gerekse facebook,twitter gibi ağlarda bir çok oluşum oldu ama ben sadece anne-çocuk bloğu tutan kişilerin toplandığı bir oluşuma rastlamadım.
diye başlamıştı herşey......


Huuuu huuuu  haberin yoksa hatırlatayım dedim.Anne ve Çocuk blogları birleşiyor etkinliğini başlatmış bulunuyorum..

Sende, ben her telden çalarım ama en çok "Anne ve Çocuk" bloğuyum diyorsan bize katıl.Hem yeni "Anne ve Çocuk" bloğu yazarı ile tanış hemde tanıştır.

Peki bu iş nasıl olacak anlatayım:

İsteyenler blog tanıtımları ile ilgileri içlerinden gelen bir yazı yazacaklar.
Bende bunu bloğumda Anne ve Çocuk Blogları etiketi ile yayınlayacağım.
Bu etkinliğe katılan tüm bloggerların bloğunda yukarıda ki resimin küçük hali görünen bir yerde duracak ve "Anne ve Çocuk" bloğu etkinliği etiketine bağlantı yapılacak böylece o resme tıklandığında bloğumda yayınladığım tüm anne ve çocuk bloglarına ulaşılacak.



Katılmak isteyenler daha önce yazmıştı ama ben buna ancak fırsat bulabildim.Katılmak isteyen ama sadece facebook sayfası olanlarıda aramıza bekleriz.Eğer sende katılmak istiyorsan yorumlara mail adresini,sayfa/blog linkini bırak yeter,gerisi gelecek...



İlk etkinliğime desteklerinizi bekliyorum.Anne ve Çocuk bloğu olmayanlarda duyurursa sevinirim....


Ne dersiniz,var mısınız?


DUYURU: Yarın Çaçaron Blog karşınızda olacak ...