10:19
A+ A-

SELÜLİTLERE SON!

Selülit, maalesef son yıllarda insanların beynine dünyanın en büyük sorunuymuş gibi kazınıp, insanları çıldırmış gibi birbirinden farklı selülit tedavi yöntemlerine koşturtan bir sorundur. Genelde üst bacak bölgesi, kalçalar ve nadirde olsa göbek-mide bölümünde görülen portakal kabuğu görünümlü bir tür rahatsızlıktır.

Selülit kişinin derisinin altındaki yağ dokusunun çevresinde yer alır ve böylece oluşan selülitler derinin üst kısmından pütür pütür bir görüntüye sebep olur.

Selülit sadece şişmanlamış kadınlarda ortaya çıkan bir durum değildir. Aslına bakarsanız selülitin kilo ile gerçek bir bağlantısı da yok. Kaldı ki birçok zayıf kadının bacaklarında selülit mevcuttur.

Selülit için dünyanın parasını verip kremler almamıza gerek yok. Çünkü o pahalı selülit kremlerin içinde bulunana bir madde ile siz kendinizde hem ucuz hemde etkili bir selülit önleyici yapabilirsiniz. Genellikle selülit kremlerinin içinde yeşil kahve var dünyaca ünlü selülit kremlerinin içinde bulunur. Şimdi size bir selüliti yok eden bilgileri vereceğim. devamını okumak için buyrun